Thursday, April 7, 2011

Review Blog - Bukan Blog Budak Kecik

Review blog disambung lagi dengan giliran blog ni puler.... Aku dah panik dengan jumlah yang join segmen nih...banyak!! Hahahaha.... Tapi hero kene rilek.... slow-slow lama-lama habis la tu aku review...huhu.. Cer tengok blog ni......cer tengok...cer tengok...


Kababoooommm!!! (Sound effect khas...haha) Itu ler si blog bertuah tu..(bertuah ker ek..hehe) Nama blog die Bukan Blog Budak Kecik. Blog ni di kire dah establish kot dalam dunia blogging... follower beribu kot.... :D Nak review pun dah naik segan nih...ha ha ha. Aku dengan dia macam dia lagi senior dari aku ni....adehh..=_=''. Ape-ape pun....sile la TERJAH blog ni...:)

Tapi aku review jugak.... Blog dia pinky lagi tew..... shomel dan comel.... sesuai dengan kewanitaannya... kemas dan tersusun.... bahagian komen pun dah dibuat pop up window...memang nice dan terbaik...memang patut ler follower beribu....:)

Tapi satu jer.... sesape yang nak jadikan blog ni sebagai blog contoh...semua memang ok..kecuali satu jer... lokasi follower... bagi yang dah dikenali macam blogger ni...tak kisah la kan..Bagi yang baru nak kenal dengan dunia blogging... sila letak gadget follower anda di tempat yang senang orang nak nampak dan klik....:)

Wokeh.... ape lagi ditunggu-tunggu....TERJAH la !! :D

P/S: Blog Jepun buat bloglist.... sape nak join..klik SANA!!! Aku dah masuk dalam list dia..he he

Yang still nak join segmen...boleh lagi... pegi SINUN pulak...drop link entri korang ke page tu...

1 comment:

NaNaoSaKi said...

a'a la.. klu org malas nk scroll mesti xjmpa follower die kn.. tp xpe la.. follower die da byk.. hehe..