Thursday, April 7, 2011

Review Blog - Amalina Athman

Blog kali ini salah satu blog feveret aku sebenarnya...... kenapa aku cakap blog feveret? Sebaaaaaab... dia ni mesra alam.... bukan dua alam....mesra alam.....alert tau... Maksudnya seorang yang peramah. Tak cayer? Cube la tegur dia di Sahabat Blogger... Tak tau ade Sahabat Blogger?? Klik je la kat link tu...huhu


Itu ler header dia..... Sape nak terjah...Klik la di sini... TERJAAAHHHH. Jangan terjah kuat-kuat.... Kesian dia nanti...silap-silap hang blog dia tu kene terjah....he he. Entri dier memang bes-bes.... bace tu kadang-kadang tercabut gigi palsu sekejap.... yang mana pakai gigi palsu la der...he he he

Tapi ade la benda yang aku tak faham... kenapa URL dier tu susah sangat nak sebut ek? Betul la... susah nak sebut sikit.... shqpewsqiq.blogspot..... Macam mane nak bace tu....:D Ni mungkin masa dia create blog ni....dier tertido..pastu tertekan tu..bangun-bangun tertekan enter! Hehehehe... Jangan marah ek.....bergurau.....Tapi tak kisah la kan...saje je usik mengusik blogger peramah nih...hihi

Bahagian aku nak komen.....takde ape sangat la kot...sumer dah top tip top dah.... Mungkin perkara yang boleh dinaik taraf kan...dekat link ke komen.. kadang-kadang aku tak jumpe carik..... susah sikit.. Mungkin kaler word dier yang kelabu tu menyukarkan mataku untuk mencarinya.....atau aku sorang je yang susah nak carik.... aduh...sedihnya.....:D

Dan yang paling aku teruja biler menerjah blog dier... aku ni dalam golongan Mereka Terhebat dalam blog dier!! Pergh.....terharu aku....jap jap...nak amik tisu....hehe. Tapi overall... sape yang belum terjah blog ni...amat rugi la korang....

So, tak nak hidup korang sebagai blogger tak rugi..... SINGGAH dan TERJAH la blog pinky nih...:D

P/S: Segmen Review akan ditutup apabila mencecah 100 blog... sekarang masih dibuka....klik SINI

7 comments:

Bella Bell said...

baru lepas join segmen bro ben..and review blog dia..hehee..

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/04/kalau-aku-bella-bell-ini-dia-nur.html

agak susah la jugak nak baca URL dia..tp keseluruhan blog dia memang terbaik..hehee~

mcm ni lah said...

sekurang2 nye saya tlh diapprove jd geng sahabat blogger,. mekasih info tu,.

Rozali said...

Assalamualaikum PW

kalau saya tak boleh hafal URL dia

Wassalam

bardboo said...

mmg pelik/unik url dia tu...hehe..

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

no_answer said...

url dye tuh ckp shapewsaia ...

huruf a = q ..

hee :)

CoKeLaT-RaWkZ said...

gua rasalah cara menyebut url dia tuh adalah:

SHIAPE SHAYE? (SIAPA SAYA)

nur amalina athman said...

cokelat-rawkz..
yup..itulah dia..siapa saya..
tue zaman budak sekolah..haha...q dijadikan huruf a..hahahah

PW..thanks review..:)