Thursday, April 7, 2011

Sambutan Sangat Hebat....

Pertama kali aku buat segmen review blog.....hah?? Tak tau?? Kalau tak tau.....pergi ke ENTRI INI. Sebenarnya dibuat segmen ni untuk suka-suka jer..... untuk mencari kawan blogger-blogger baru... Di samping dapat ler jugak aku menolong blogger baru untuk naikkan traffic dan jugak kenalan... Tapi tak sangka dengan sambutan yang diberikan....amat menggalakkan...:)

Aku ingat sikit je masuk segmen ni....rupe-rupenye ramai jugak yang masuk...  maknanya dunia blog sekarang semakin berkembang dan makin ramai.....setiap hari akan ada blogger baru muncul.... Mereka pula terkial-kial mencari traffic macam aku dulu-dulu.... Aku faham tu...maka aku cuba ler nolong sedaya yang mampu... Tapi takde la sampai terus mencanak naik traffic tu... Traffic blog aku pun cukup-cukup makan jer...:)

Ni antara blog yang sudah aku review.... aku buat satu-satu sebab tanda penghargaan kepada yang sudi di review... Terjah la mereka bagi sesape yang belum terjah...:)

Okeh....aku nak sambung review blog yang seterusnya.... ada banyak lagi blog yang perlu di review... Kalau bertambah lagi pun tak kisah.... :)

P/S: Ada Tadika Yang Nak Cikgu Baru tak??

7 comments:

mynameismy said...

blog shaye jgn lupe..;P

Pembawa_Wacana said...

mynameismy: menunggu giliran...:)

fienaz said...

singgah sini...=)

Penjejak Mimpi said...

PW: buleh join lagikah?

Pembawa_Wacana said...

Penjejak Mimpi: Boleh lagi....siler2..:)

azrijohan said...

http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/joinsegmen-review-blog-oleh-pembawa.html

Pembawa_Wacana said...

azri: Komen dekat segmen sane.....bukan kat sini..:)